Το νέο εντευκτήριο

 

cq

Το νέο εντευκτήριο βρίσκεται στην οδό Μακρυνίτσας 3 και Αρεταίου 19, απέναντι από τον Άγιο Δημήτριο στους Αμπελοκήπους, και είναι πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό ¨ Αμπελόκηποι ¨, στη γραμμή 3.

Ο Σ.Ο. “Θωμάς Γεωργίου” δημιουργήθηκε το 2003 από μέλη του Σ.Ο. Αμπελοκήπων. Ο  Θωμάς Γεωργίου ήταν ένας εκ των ιδρυτών και πρόεδρος του Σ.Ο.Α.  Από την ίδρυση του συλλόγου έως και σήμερα πρόεδρος είναι ο Αχιλλέας Μητσάκος,  Μετά από 11 χρόνια συστέγασης με το Σ.Ο.Α. στην οδό Μακρυνίτσας 12-14, γίνεται η μεταφορά της έδρας του σωματείου στο Σκακιστικό Εντευκτήριο ¨chess square¨ Μακρυνίτσας 3 ( Αρεταίου 19), όπου συνεχίζονται οι διοργανώσεις τουρνουά, σκακιστικών μαθημάτων και άλλων εκδηλώσεων  των 2 συλλόγων.Είναι πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με ό,τι χρειάζεται για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων όπως και τη πραγματοποίηση των μαθημάτων και προπονήσεων. Υπάρχει ξεχωριστή αίθουσα για τα μαθήματα που απευθύνονται στους μικρούς μας σκακιστές σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Εκτός από τα τουρνουά της Τετάρτης και του Σαββάτου και τις προπονήσεις, θα προχωρήσουμε και σε άλλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σας προσκαλούμε να έρθετε να γνωριστούμε ή να ξαναβρεθούμε εμείς που ανήκουμε ήδη στην ευρύτερη σκακιστική οικογένεια, να παίξουμε σκάκι, να αναλύσουμε παρτίδες και να απολαύσουμε μαζί το μαγικό κόσμο του σκακιού. Ελπίζουμε να σας αρέσει ο νέος μας χώρος και να ζωντανέψει με την δικιά σας προσέλευση και παρουσία.