Μαθήματα – Προπονήσεις

lessons

   

                              

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2017- ΙΟΥΝΙΟ 2018

Τμήματα Ενηλίκων:
Δευτέρα: 6-7μμ (μέσων) & 7-8μμ (αρχαρίων)
Τμήματα για παιδιά:
Δευτέρα: 5-6μμ
Τρίτη:5-6μμ, 6-7μμ &7-8μμ
Πέμπτη: 5-6μμ, 6-7μμ &7-8μμ
Παρασκευή: 6.30μμ – 7.30μμ και 7.30μμ-8.30μμ &προπόνηση και εξάσκηση με φιλικές παρτίδες για παιδιά και ενήλικες από τις 6 το απόγευμα  
Σάββατο: 12.30πμ-13.30μμ 
———————————————————————————
  Νέα τμήματα υπό διαμόρφωση για παιδιά και ενήλικες για όλα τα επίπεδα, από τις 5 το απόγευμα και πρωινές ώρες 10 π.μ. – 1 μ.μ. Πληροφορίες – Εγγραφές: Δευτέρα – Σάββατο 6-8μμ.
 ————————————————————————————–
       Λίγα λόγια για τους προπονητές μας

 

* Ο Αχιλλέας Μητσάκος Πρόεδρος του Σ.Ο. “Θωμάς Γεωργίου” από το έτος 2005 έως και τώρα, είναι κάτοχος του τίτλου  National Instructor και προπονεί συστηματικά από το 2003  με επιτυχία παιδιά και ενήλικες, αθλητές των 2 ομίλων. Είναι ενεργός σκακιστής, συμμετείχε έως τώρα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα με την Ομάδα του Σ.Ο. “Θωμάς Γεωργίου” και αναλαμβάνει την οργάνωση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας του. Συμμετέχει στα  διεθνή τουρνουά που διεξάγονται στη χώρα μας και το 2003 έλαβε μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Ακρόπολις.

 

*Η Μάγια Πετράκη  FIDE Instructor & WFΙDE Master, έχει κατακτήσει τρεις φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών και μία φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Επίσης, έχει κατακτήσει 6 φορές την 1η θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδος Α΄Εθνικής με την ομάδα του Ο.Α.Α. Ηρακλείου και μία φορά με την ομάδα του Ε.Σ.Σ. Κορυδαλλού. Εκπροσώπησε  τη χώρα μας σε 6 Σκακιστικές Ολυμπιάδες ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, σε Προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών και έχει λάβει μέρος σε πολλά διεθνή τουρνουά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  Από το 2011 είναι προπονήτρια των Σ.Ο.Α και Σ.Ο. “Θωμάς Γεωργίου” και συμμετέχει στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ως αθλήτρια του Σ.Ο. “Θωμάς Γεωργίου”.    

 

*Ο Γιάννης Φροσινός  Πρόεδρος του Σ.Ο. Αμπελοκήπων από το έτος 2010, διαιτητής σκακιού και ενεργός σκακιστής, επιμελείται τη  διοργάνωση και διαιτησία των τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση που διεξάγονται έως τώρα με επιτυχία κάθε Τετάρτη και κάθε Σάββατο στο Σ.Ο. Αμπελοκήπων και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται στο νέο μας εντευκτήριο. Επίσης, ως προπονητής επί σειρά ετών στο Σ.Ο.Α έχει συνεισφέρει σημαντικά στην εξέλιξη των νέων αθλητών του Σ.Ο.Α. και  συνεχίζει να οργανώνει με επιτυχία το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας του Σ.Ο.Α.